BUDBOAT

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Árak, fizetés és utalvány kiállítása

Árak
Az árak előzetes értesítés nélkül nem változhatnak. Ha bármilyen okból az idézett ár nem helyes, a Budboat.hu csapata felveszi Önnel a kapcsolatot jóváhagyás céljából. A borravalók, poggyász- vagy személyi biztosítások, italok vagy ételek, amelyek nincsenek a termék leírásában megemlítve, valamint minden egyéb személyes jellegű vásárlás nincs benne az árban.

Fizetés Bank Átutalással és Stripe használatával
a) Minden túra foglalást előre kell fizetni, kivéve, a Budapest River Cruise Kft. Otp Banknál vezetett forntos folyószámlájára szükséges annak teljes összegét teljesíteni, a közlemény rovatba a megrendelés számát feltüntetve. Átutalás esetén a megrendelése jóváhagyása munkanapokon történik (hétfőtől-péntekig), 24 órán belül.
b) Az Átirányítás gombra kattintva az Ügyfél elfogadja, hogy a Budapest River Cruise Kft. (4531 Nyírpazony, Rákóczi u. 33.) a https://budboat.hu oldalon tárolt következő személyes adatokat továbbítsa a Stripe Inc. részére (354 Oyster Point Blvd, South San Francisco, CA 94080, USA). Továbbított adatok: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adatok továbbításának célja: ügyfélszolgálati támogatás, tranzakciók megerősítése, csalás-megfigyelés és védelem.

Utalvány kiállítása
Fizetés után a Budboat.hu e-mailben vagy faxon küld egy visszaigazolást / utalványt: ezt az utalványt ki kell nyomtatni a vásárlás igazolásaként és bemutatni a szolgáltatónak. Minden információt a utazókról helyesen kell megadni a foglaláskor. Minden módosítási/kiegészítési kérelmet e-mailben kell elküldeni a Budboat.hu részére. A Budboat.hu nem vállal felelősséget semmilyen problémáért, ha nem kapja meg vagy nem olvassa el figyelmesen a visszaigazolását / utalványát. Ha nem kapta meg az utalványát, értesítenie kell a budboat.hu oldalt legalább 72 órával a szolgáltatás dátuma előtt.

Lemondás, visszatérítés és a foglalás törlésének eljárása

Lemondási díj / visszatérítés
Kivéve, ha másként van meghatározva, minden túra vagy transzfer vagy bármely termék lemondása értesítés nélkül lemondási díjat von maga után a következő skála szerint:

4.1 Termékek

Lemondás a szolgáltatás megkezdése előtt több mint 7-nél vagy annál több naptári nappal: 5% lemondási díjat számítunk fel.
Lemondás a szolgáltatás megkezdése előtt 6 és 4 naptári nap között: 20% lemondási díjat számítunk fel.
Lemondás a szolgáltatás megkezdése előtt 3 és 2 naptári nap között: 50% lemondási díjat számítunk fel.
Lemondás a szolgáltatás megkezdése előtt 24 órán belül vagy utána: 100% lemondási díjat számítunk fel (nincs visszatérítés).


4.4 Foglalás törlésének eljárása:

A korábban általunk megerősített szolgáltatások teljes törlését az általunk küldött lemondási visszaigazolásnak kell követnie. A Budboat.hu nem vállal felelősséget olyan lemondásokért, amelyeket nem kaptunk meg és nem igazoltunk vissza, és a megfelelő lemondási vagy meg nem jelenési díjakat terhelhetjük.

Jogi nyilatkozat és felelősség korlátozása

A Budboat.hu és kapcsolt weboldalai felelőssége korlátozott.
A Budboat.hu csak utasképviselőként jár el minden, a túrákkal, látványosságokkal, szállodafoglalásokkal és szállásokkal, étkezésekkel és szolgáltatásokkal, városnéző túrákkal és bármilyen természetű szállítással kapcsolatos funkciókban, és nem vállal felelősséget a sérülésért, veszteségért, kárért, balesetért, késedelemért vagy kellemetlenségért, amelyek hibából vagy a kormány vagy más polgári hatóságok (háború, polgári zavargások, sztrájkok stb.) cselekedeteiből, vagy bármilyen, a Budboat.huellenőrzésén kívül eső okból adódnak. A Budboat.hu nem vállal felelősséget a késedelemből vagy ütemezésbeli változásokból eredő veszteségekért vagy további költségekért, vagy egyéb okokból adódóan. A Budboat.hu és szolgáltatói fenntartják a jogot az útvonalak változtatására, hogy javítsák minden túra élményét és előnyeit. A Budboat.hués szolgáltatói fenntartják a jogot, hogy bármely túra indulását töröljék vagy újraütemezzék a működési követelmények szerint.


Dohányzási tilalom
A hajó fedélzetén a dohányzás szigorúan tilos.

Poggyász
Személyenként egy-két kézitáska engedélyezett. További poggyászokról tájékoztatni kell minket.

Panaszok
A Budboat.hu ügyfelek panaszait igyekszik már az esemény helyszínén vagy azt megelőzően orvosolni, amennyiben ez nem teljesül a szolgáltatás teljesülését követő 30 napon túl nem áll módunkban kezelni.
0