BUDBOAT

Programok

Élmény hajós csomag

Ára: 12.450 Ft/fő

Tartalma: 1 db választható ital, ami lehet üdítő vagy pezsgő, program menetideje: 60 perc.

Élmény hajós csomag extra

Ára: 17.700 Ft/fő

Tartalma: 3 db választható üdítő vagy pezsgő vagy koktél, program menetideje 60 perc.

Élmény hajós csomag ráadás

Ára: 19.700 Ft/fő 

Tartalma: 3 db választható üdítő vagy pezsgő vagy koktél + ajándék snack válogatás, program menetideje 60 perc.

Élmény hajós csomag VIP

Ára: 24.900 Ft/fő 

Tartalma: 3 db választható üdítő vagy pezsgő vagy koktél + ajándék snack válogatás és sajttál, program menetideje 60 perc.

Meglepnéd szeretted?

– Vásárold meg utalványként jegyeteket!

Városnéző hajózás

A BUDBOAT városnéző hajózás programján a Duna csodálatos panorámája egyedülálló élményt kínál mindazok számára, akik szeretnék felfedezni Budapest lenyűgöző látnivalóit.
Vegyél rész a város legszebb vízi túráján, ahol a hajó fedélzetéről lélegzetelállító kilátás nyílik a híres budapesti nevezetességekre, mint a Parlament, a Budai Vár, a citadella vagy a Lánchíd. A BUDBOAT során a naplementében való hajózás varázslatos atmoszférát teremt, amely nem csupán a város szépségét, hanem a romantikus pillanatok megélését is lehetővé teszi. Képzeld el, ahogy a nap utolsó fényei aranyoztatják be a Duna vizét, miközben bátorságot gyűjtesz, hogy megkérd szerelmed kezét. Egy hajó a Duna közepén, a város csodás látványa, és az Te szívvel teli kérdésed – ez a pillanat örök emlékké válik, amelyet a szerelmed sosem felejt el.

A BUDBOAT lehetőséget kínál arra is, hogy üzleti eseményeket, találkozókat vagy networking rendezvényeket szervezz. Az elegáns, kényelmes környezet és a professzionális személyzet garantálja, hogy a megbeszélések gördülékenyen zajlanak. A folyó mentén haladva inspiráló kilátásban gyönyörködhetsz, amely kedvező hatással lehet a kreativitásra és az ötletelésre. A hajón való megbeszélések során könnyedén egyensúlyba hozható a munka és a pihenés, hiszen a kulináris élmények és a varázslatos táj minden résztvevő számára emlékezetessé teszi az eseményt.

A BUDBOAT szolgáltatásai között szerepel a személyre szabott programok kialakítása, így igényeidet figyelembe véve tervezhetjük meg az utazást. Akár romantikus vacsorát tervezel, akár egy csapatépítő programot szeretnél, a lehetőségek tárháza széles.

Foglald le helyed most, és engedd, hogy a BUDBOAT nézőpontja egy új perspektívát nyújtson a főváros felfedezéséhez! Mi várjuk Téged, hogy együtt éljük át a Duna csodáit és Budapest varázslatos pillanatait!

Menetidő: 60 perc
Indulás: Belvárosi kikötőből
Maximum létszám a fedélzeten: 10 fő
A csomag tartalmaz: 1 welcome italt (pezsgő, üdítő, bor)

BUDAPEST VARÁZSA A VÍZRŐL

– Fedezd fel a fővárost a BUDBOAT hajóval!

Koktél és snack hajózás

Fedezd fel a BUDBOAT koktél és snack hajózás lenyűgöző élményét, ahol a kikapcsolódás és a szórakozás új dimenziót nyer! A város szívében, a gyönyörű vízparton kínáljuk azokat a programokat, amelyek lehetővé teszik, hogy a barátaiddal, családoddal vagy szeretteiddel együtt eltöltsetek egy felejthetetlen napot a vízen. Minden részletet úgy alakítottunk ki, hogy a hajózás során maximális élvezetekben legyen részed, és emlékezetes pillanatokkal gazdagodhass.

A BUDBOAT programunkkal szemben támasztott fő célunk, hogy egyedi és exkluzív élményeket nyújtsunk. A hajónkon élvezheted a különféle ízletes koktélokat, melyek a legfrissebb és legminőségibb alapanyagokból készülnek. Legyen szó klasszikus mojitóról, friss gyümölcsös jégről vagy akár ínycsiklandó signature koktéljainkról, szakértő bartendereink garantáltan elvarázsolnak. A frissítő italokat különféle ínycsiklandó snackekkel párosítjuk, így a hajózás során egy komplett gasztroélményben lehet részed.

Képzeld el, ahogy barátaiddal együtt ülve kóstolgatjátok az italokat, miközben a nap lassan lebukik a horizonton, festői fényekkel vonva be a várost. Az élőkép folyamán a Duna ikonikusan csillogó vize és a pesti oldalon magasodó csodás épületek igazi ikonikus élményt nyújtanak.

Lepd meg szeretteidet egy felejthetetlen élménnyel, amely tele van ízekkel, nevetéssel és csodálatos látványban gazdag pillanatokkal. A BUDBOAT vár rád, hogy együtt írjunk új történeteket és emlékeket a vízen!

Menetidő: 60 perc
Indulás: Belvárosi kikötőből
Maximum létszám a fedélzeten: 10 fő
A csomag tartalmaz: 1 welcome italt (pezsgő, üdítő, bor)

Rólunk mondták

0